buszkirandulas_0Legyen szó akár belföldről, akár külföldről, egy autóbuszos kirándulás szép élmény lehet. Kifejezetten akkor, ha a hosszú utat korszerű, kényelmes, klímával ellátott, akár 18-51 fő befogadására képes igényes autóbuszon tehetjük meg. Mi a Busz – Plusz Kft.-nél arra törekszünk, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatot építsünk ki, ezért az autóbuszos kirándulás során is ügyelünk a tisztaságra, kényelemre, hogy ügyfeleinknek, ne csak az kirándulás, de az utazás is élmény legyen.

Kik vehetik igénybe az autóbuszos kirándulás szolgáltatást?

Az autóbuszos kirándulás elérhető szinte bárki számára, legyenek akár, diákok, óvodai csoportok, sportegyesületek, cégek, baráti társaságok és nyugdíjas klubok, belföldön és külföldön egyaránt garantált a kényelmes utazás. Az autóbuszos kirándulás alkalmával, ügyfeleinket számottevő gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező, képzett buszsofőrök szállítják a cég tulajdonában lévő, kifogástalan műszaki állapotú Mercedes autóbuszokkal.

Kedvelt országok; Ausztria, Németország, Olaszország, Szlovénia, Szlovákia, Horvátország. Az autóbuszos kirándulások alkalmával utasaink igényeinek megfelelően buszaink végig a rendelkezésükre állnak.