repteri_transzfer_0Reptéri fuvarozás más néven reptéri transzfer szolgáltatásunkkal pontosan a megrendelői igényekhez szabjuk, így a lehető legkényelmesebb körülmények között utazhatnak megrendelőink. Tapasztalt és balesetmentes múlttal rendelkező munkatársainknak köszönhetően a reptéri fuvarozás során ügyfeleink biztonságban, kényelemben és nem utolsó sorban időben megérkeznek a célállomásra. Reptéri fuvarozás alkalmával ügyelünk arra is, hogy akkora autót küldjünk a megrendelőinkért, ahányan vannak, így nem kell idegenekkel osztozkodni az utazás során. A Busz – Plusz Kft. a legkényelmesebb megoldást nyújtja önnek, legyen szó akár egyedi fuvarozásról, akár csoportok szállításáról. Reptéri fuvarozás szolgáltatásunkat személyre szabottan, az év 365 napján napi 24 órában háztól-házig végezzük egyéni, valamint üzleti ügyfeleink részére is.

Mennyibe kerül a reptéri fuvarozás?

A reptéri fuvarozás minden esetben gyors, kényelmes és kedvező áru. Áraink mértéke függ a megtett kilométertől és a szállítani kívánt személyek számától is.

Milyen autókkal történik a reptéri fuvarozás?

Korszerű gépparkunknak köszönhetően, nem kell szégyenkeznie a repülőtéren, a reptéri fuvarozás alkalmával. Attól függően, hogy hány személyt és mennyi csomagot szállítunk.

Igényelhető gépjárműveink:

  • Mercedes Benz E-osztályú személygépjármű
  • Mercedes Benz Viano (max.: 8 fő)
  • Volkswagen Multivan (max.: 8 fő)
  • Mercedes Benz turista buszok

Bízunk benne, hogy reptéri fuvarozás szolgáltatásunkkal az utazással járó eddigi nehézségeit átvállalhatjuk, és mostantól a Busz – Plusz Kft. elégedett utasai között üdvözölhetjük!